Notes de tall Enginyeria en Organització de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a la URL

L'Universitat Ramón Llull té l'únic centre que ofereix aquest grau.

Universitat de l'grau
Universitat Ramón Llull
Facultat
Escuela Técnica Superior de Ingeniería La Salle
Grau impartit en presencial
Si et matricules en aquest grau hauràs d'assistir presencialment
Nombre de llocs lliures
Sense dades
Preu per crèdit
Sense dades (240 crèdits)
Sense dades Nota de tall 2024 2025
* Estimació

És impossible conèixer per endavant la nota de tall. En cas de dubte, consulteu directament amb la universitat.

Com ha evolucionat la nota de tall en 2024?

No tenim cap nota de tall guardada a la base de dades per al grau de Enginyeria en Organització de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació a la Universitat Ramón Llull.

Nombre de places per Universitat

¡Vaya! Parece que no tenemos información sobre el número de plazas disponibles para el Grado de Ingeniería en Organización de las Tecnologías de la Información y de la Comunicación.

A l'ésser un grau propi d'una universitat privada, és molt probable que puguis aconseguir una plaça sense tenir en compte la nota de tall.

Rendiment mitjà dels alumnes

El rendiment mitjà és el percentatge de crèdits mitjà aprovats de tots els alumnes pel que fa als matriculats de el curs anterior. Per al grau Enginyeria en Organització de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, és un 83.00%.
L'última actualització d'aquestes notes es va realitzar el dia 25/07/2024 18:39. Si us plau, comprova la nota de tall a la teva universitat si consideres que hi ha algun error i comunica'ns.
Les notes aquí mostrades no tenen cap mena de validesa legal. En cas de dubte, consulteu directament les notes publicades per la universitat. Notesdetall.cat no està vinculat a cap administració pública ni amb cap universitat pública o privada. Les dades podrien estar desactualitzades. Notesdetall.cat no es fa responsable de cap perjudici que li pugui causar l'ús d'aquestes dades.