Notes de tall Nutrició Humana i Dietètica a la UVIC

Aquest grau també està disponible en 5 centres més.

Universitat de l'grau
Universitat de Vic Universitat Central de Catalunya
Facultat
Facultad de Ciencias de la Salud y el Bienestar
Grau impartit en presencial
Aquest grau s'imparteix en línia
Nombre de llocs lliures
65
Preu per crèdit
Sense dades (240 crèdits)
5 Nota de tall 2024 2025
* Estimació

És impossible conèixer per endavant la nota de tall. En cas de dubte, consulteu directament amb la universitat.

Com ha evolucionat la nota de tall en 2024?

L'única nota de tall que tenim registrada per al grau Nutrició Humana i Dietètica és de 5.

Nombre de places per Universitat

El grau Nutrició Humana i Dietètica té un total de 315 places disponibles entre els 5 centres que l'ofereixen.

Universitat Nota Places Percentatge total
Universitat Rovira i VirgiliFacultad de Medicina y Ciencias de la Salud 7.792 85 26.98%
Universitat de Vic Universitat Central de CatalunyaFacultad de Ciencias de la Salud y el Bienestar 5 65 20.63%
Universitat Ramón LlullFacultad de Ciencias de la Salud Blanquerna Sense dades 60 19.05%
Universitat de BarcelonaFacultad de Farmacia y Ciencias de la Alimentación 10.024 60 19.05%
Universitat de LleidaFacultad de Medicina 7.076 45 14.29%

Rendiment mitjà dels alumnes

El rendiment mitjà és el percentatge de crèdits mitjà aprovats de tots els alumnes pel que fa als matriculats de el curs anterior. Per al grau Nutrició Humana i Dietètica, és un 91.00%.
L'última actualització d'aquestes notes es va realitzar el dia 25/04/2024 22:49. Si us plau, comprova la nota de tall a la teva universitat si consideres que hi ha algun error i comunica'ns.
Les notes aquí mostrades no tenen cap mena de validesa legal. En cas de dubte, consulteu directament les notes publicades per la universitat. Notesdetall.cat no està vinculat a cap administració pública ni amb cap universitat pública o privada. Les dades podrien estar desactualitzades. Notesdetall.cat no es fa responsable de cap perjudici que li pugui causar l'ús d'aquestes dades.