Notes de tall Criminologia i Seguretat a la UAOCEU

L'Universitat Abat Oliba CEU té l'únic centre que ofereix aquest grau.

Universitat de l'grau
Universitat Abat Oliba CEU
Facultat
Facultad de Derecho y Empresa
Grau impartit en presencial
Aquest grau s'imparteix en línia
Nombre de llocs lliures
40
Preu per crèdit
Sense dades (240 crèdits)
Sense dades Nota de tall 2024 2025
* Estimació

És impossible conèixer per endavant la nota de tall. En cas de dubte, consulteu directament amb la universitat.

Com ha evolucionat la nota de tall en 2024?

No tenim cap nota de tall guardada a la base de dades per al grau de Criminologia i Seguretat a la Universitat Abat Oliba CEU.

Nombre de places per Universitat

¡Vaya! Parece que no tenemos información sobre el número de plazas disponibles para el Grado de Criminología y Seguridad.

A l'ésser un grau propi d'una universitat privada, és molt probable que puguis aconseguir una plaça sense tenir en compte la nota de tall.

Rendiment mitjà dels alumnes

El rendiment mitjà és el percentatge de crèdits mitjà aprovats de tots els alumnes pel que fa als matriculats de el curs anterior. Per al grau Criminologia i Seguretat, és un 94.00%.
L'última actualització d'aquestes notes es va realitzar el dia 24/06/2024 20:38. Si us plau, comprova la nota de tall a la teva universitat si consideres que hi ha algun error i comunica'ns.
Les notes aquí mostrades no tenen cap mena de validesa legal. En cas de dubte, consulteu directament les notes publicades per la universitat. Notesdetall.cat no està vinculat a cap administració pública ni amb cap universitat pública o privada. Les dades podrien estar desactualitzades. Notesdetall.cat no es fa responsable de cap perjudici que li pugui causar l'ús d'aquestes dades.